OP MAAT EN SMAAK VAN U ALS KLANT
CREËREN WIJ UW DROOMTERRAS.

Bij Madeliefje geloven we in de kunst van buitenleven. Met een passie voor kwaliteit en vakmanschap bieden we een uitgebreid assortiment aan Belgische tuinmeubelen en accessoires die uw buitenruimte transformeren tot een oase van comfort en stijl.

Of u nu op zoek bent naar een elegante eettafel voor intieme diners in de tuin, een loungeset voor ontspannen avonden onder de sterren of een parasol voor verkoelende schaduw op zonnige dagen, bij Madeliefje vindt u precies wat u zoekt.

Maar dat is nog niet alles. Naast ons assortiment tuinmeubelen bieden we ook een selectie buitenverlichting, ligbedden en andere accessoires aan om uw buitenruimte compleet te maken. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een uitgestrekte achtertuin, wij hebben de perfecte stukken om uw buitenruimte te verfraaien en te verrijken.

Bij Madeliefje streven we naar een persoonlijke benadering en uitstekende service. Ons deskundig team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale stukken die aansluiten bij uw stijl, behoeften en budget.

Breng een bezoek aan onze showroom in Oostkamp en laat u inspireren door onze prachtige collectie. Of bekijk ons assortiment online en laat uw favoriete stukken eenvoudig bij u thuis bezorgen.

Transformeer uw buitenruimte met Madeliefje – waar kwaliteit, comfort en schoonheid samenkomen voor een leven in de openlucht.