Autentic

Autentic

Autentic is een Belgische ontwerper en producent van luxueuze glamping bell tenten. Zorgvuldig gemaakt om jou glamping, event of gewoon je eigen tuin een extra te geven. Ontdek Autentic in onze showroom.

Umbris

Umbris

Umbrosa

Umbrosa

‘Unique Shade Design’, er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Umbrosa biedt stijlvolle en duurzame schaduwoplossingen voor de residentiële en de projectmarkt. Alle producten worden in België ontwikkeld en geproduceerd. Het gamma bestaat uit zeven parasolcollecties, een collectie schaduwzeilen en vier parasolvoeten.

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert Vincent Sheppard een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenmeubilair. Door een duidelijke focus op kwaliteit en comfort te combineren met vakmanschap en traditionele weeftechnieken, kunnen we kwalitatieve, duurzame en aantrekkelijke ontwerpen presenteren. Ervaar uitzonderlijk zitcomfort in de uitnodigende designs van Vincent Sheppard. Ontdek het assortiment in onze showroom.

Extremis

Extremis

Extremis, een vooraanstaand Belgisch merk in buitenmeubilair, onderscheidt zich door grensverleggend design en functionele vernuftigheid. Sinds de oprichting in 1994 heeft Extremis de conventionele normen van buitenleven herschreven. De meubelstukken combineren innovatie met speelsheid, resulterend in unieke ontwerpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Of het nu gaat om de iconische Hopper-picknicktafel of de multifunctionele Walrus buitensofa, Extremis blijft de perfecte balans vinden tussen vorm en functie, waardoor buitenruimtes worden getransformeerd tot inspirerende en uitnodigende plekken voor ontmoetingen en ontspanning.

Tribù

Tribù

Tribu staat synoniem voor verfijnde elegantie en tijdloos design in de wereld van tuinmeubilair. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie heeft Tribu zich gevestigd als een vooraanstaand merk dat de buitenruimte transformeert in een oase van stijl en comfort. De design tuinmeubelen van Tribu belichamen een harmonieus samenspel van esthetiek en functionaliteit, waarbij hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen samenkomen om een ongeëvenaarde buitenervaring te creëren.